Artister på Elvis-festivalen
Søndag 25. august fra kl. 17.00.
Kjelleren på Chateau Neuf
For å dra igang en skikkelig Elvis-fest har vi trommet sammen en del av landets ypperste Elvis-tolkere til en kjempekonsert på Betong.
Kjell Elvis
Kjell Elvis er Norges mest kjente Elvis-imitator. Han har blant annet deltatt i konkurranser i Memphis og arrangert Elvis-festivaler. Mer info om Kjell Elvis.
Trond Granlund
Trond Granlund har i over 30 år vært en av Norges mest anerkjente artister. Han har ved en rekke anledninger vist seg som en glitrende Elvis-tolker. Mer info og bilder.
Heiki and the Deaf Daddys
Heiki Losoa er en frisør fra Østfold som er helt rå som Elvis-tolker. Du kan lese mer om ham i denne artikkelen fra VG.
Elinor Kristensen
Ung lovende og frisk 16 - årig jente med bein i nesa. Kommende utdannelse innen dans og drama. En jente vi sikkert kommeer til å høre mer om i fremtiden! Klikk her for bilde av henne.
Ol´McDonalds
ELVIS-tolkere med utgangspunkt i tidlig 70talls vegas perioden. De fem medlemmene har bakgrunn innen ulike musikk genere. Bandet spiller i forskjellige band rundt om i landet, men finner felles glede i å spille ELVIS musikk. Fra bassist med bakrunn ved jazzlinjen ved Høgskolen i Stavanger til gitaristene med lidenskap for tre-greps rocken roll og country. Get ready to ROCK!